Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Boris Grdanoski

Tűz egy észak-macedón covid-kórházban

2021.09.09
08:40
2021.09.18
10:21
Forrás
Szerbiai RTV
Vannak halottak és sérültek is.
Tanjug/AP Photo/Boris Grdanoski

Tizennégy ember meghalt, tizenkettő pedig súlyosan sérült abban a tűzben, amely szerda este ütött ki az észak-macedóniai Tetovo Covid-kórházában. A kórházban 26, intenzív ápolásra szoruló beteg feküdt. A tűzoltósághoz szerda este kilenc óra körül érkezett bejelentés arról, hogy lángok csaptak fel a modulokból tavaly épített, koronavírusos betegeket ellátó tetovói kórházban. Tetovo polgármestere háromnapos gyászt rendelt el. Az észak-macedón miniszterelnök a sajtónak elmondta, a tüzet robbanás okozta. Részleteket nem közölt, a helyi sajtó értesülései szerint gáz- vagy oxigénpalack robbanhatott fel.

tűz
Észak-Macedónia
Tetovo
halottak
covid-kórház

Most

19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.
16:00, Frissítve: 19:59

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.