Ugrás a tartalomra
illusztráció, Pixabay/loggawiggler

Tűz Londonban

2019-06-09
18:12
Forrás
Pink.rs
Kigyulladt egy tömbház London központjában. A tűzről több amatőr felvétel is felkerült a világhálóra, amelyeken az látható, hogy a lángok több emeleten is tombolnak.

A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók, több mint 70 lánglovag 10 tűzoltóautóval próbálja meg oltani a tüzet. Áldozatokról és sérültekről nincsenek információk és egyelőre azt sem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet.

London
tűz
tűzoltó

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.