Ugrás a tartalomra
Pixabay/ErikaWittlieb

Újabb afgán mecsetben robbantottak - sok az áldozat (Videó)

2021.10.15
13:42
2021.10.15
18:42
Forrás
BBC
Több mint 30 áldozata és 90 sérültje van annak a robbanásnak, amely az afganisztáni Kandahar, Bibi Fatima mecsetjénél történt - tudósít a BBC.

A helyszínen holttestek és kitört üvegdarabok voltak. Feltételezések szerint öngyilkos merénylet történt. Nem hivatalos információk szerint az Iszlám Állam áll a merénylet hátterében. Az illetékes biztonsági erők megkérték a lakosokat, hogy minél többen adjanak vért, hogy ezzel is segítsék a sebesülteket.

Afganisztán
robbantás
öngyilkos merénylő
mecset

Most

11:24, Frissítve: 11:41

Nyári napközi Palicson

Nyári napközit szervez a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi iskolában 5-től 15 éves korú gyerekek számára. A résztvevőket kézműves foglalkozások, társas- és szabadtéri játékok várják az elkövetkező két hétben és augusztus második két hetében.
10:29

Katasztrofális az aszályhelyzet több olasz tartományban

Az öt olasz régió mindegyike, a többi között Lombardia, Veneto és Piemont tartomány az ország északi részén, a Pó folyó vízgyűjtő medencéje mentén fekszik. A legnagyobb olasz folyó, a Pó vízszintje pedig hetven éve nem volt ennyire alacsony.
10:21

Megújul a Pitypang ovi Adán

Megkezdődött Adán a Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületének felújítása. A kétszintes Pitypang épület vízvezetékhálózatának teljes cseréjét végzik.

Népszerű