Ugrás a tartalomra
Pixabay/ErikaWittlieb

Újabb afgán mecsetben robbantottak - sok az áldozat (Videó)

2021.10.15
13:42
2021.10.15
18:42
Forrás
BBC
Több mint 30 áldozata és 90 sérültje van annak a robbanásnak, amely az afganisztáni Kandahar, Bibi Fatima mecsetjénél történt - tudósít a BBC.

A helyszínen holttestek és kitört üvegdarabok voltak. Feltételezések szerint öngyilkos merénylet történt. Nem hivatalos információk szerint az Iszlám Állam áll a merénylet hátterében. Az illetékes biztonsági erők megkérték a lakosokat, hogy minél többen adjanak vért, hogy ezzel is segítsék a sebesülteket.

Afganisztán
robbantás
öngyilkos merénylő
mecset

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.