Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

Újabb ámokfutás Németországban

2020-12-01
16:27
2020-12-01
19:50
Forrás
MTI
Emberek közé hajtott egy autós a németországi Trierben egy sétálóutcában. A legfrissebb sajtóinformációk szerint négyen meghaltak és legalább 15-en megsebesültek. A rendőrség őrizetbe vett egy 51 éves férfit.
FoNet/AP

A polgármester a helyszínen újságíróknak azt mondta, hogy ámokfutás történt a belvárosban. A trieri rendőrség egy Twitter-bejegyzésben közölte, hogy az autó vezetőjét őrizetbe vették. További részleteket nem ismertettek. Egy regionális közszolgálati médiatársaság jelentése szerint szemtanúk azt mondták, hogy az autós szándékosan gázolt el gyalogosokat a sétálóutcában.

A legutolsó információk szerint a rendőrség őrizetbe vett egy 51 éves férfit az üggyel kapcsolatban.

FoNet/AP
Németország
Trier
sétálóutca
autó
behajt
ámokfutás

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.