Ugrás a tartalomra
Pixabay/Marcus_Trapp

Újabb lövöldözés történt Kaliforniában

2023.01.24
10:35
Forrás
Szerbiai RTV
Idén ez volt a hatodik tömeggyilkosság az Egyesült Államokban.

Újabb lövöldözés történt Kaliforniában, hét személy meghalt, egy megsebesült. Ez három napon belül már a második lövöldözés az amerikai szövetségi állam területén. A gyanúsított, egy 67 éves férfi a járművében, egy seriffi iroda parkolójában tartózkodott, amikor őrizetbe vették, ellenállást nem tanúsított. Az indíték egyelőre nem ismert.

Idén ez volt a hatodik tömeggyilkosság az Egyesült Államokban, csak a hétvégén összesen 17-en haltak meg két lövöldözésben. A Los Angeles közelében található Monterey Parkban tizenegy embert lőttek le, a kaliforniai Goshen városában pedig hat embert.

Kalifornia
lövöldözés
halott

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.