Ugrás a tartalomra

Újabb lövöldözés történt Kaliforniában

2023.01.24
10:35
Forrás
Szerbiai RTV
Idén ez volt a hatodik tömeggyilkosság az Egyesült Államokban.

Újabb lövöldözés történt Kaliforniában, hét személy meghalt, egy megsebesült. Ez három napon belül már a második lövöldözés az amerikai szövetségi állam területén. A gyanúsított, egy 67 éves férfi a járművében, egy seriffi iroda parkolójában tartózkodott, amikor őrizetbe vették, ellenállást nem tanúsított. Az indíték egyelőre nem ismert.

Idén ez volt a hatodik tömeggyilkosság az Egyesült Államokban, csak a hétvégén összesen 17-en haltak meg két lövöldözésben. A Los Angeles közelében található Monterey Parkban tizenegy embert lőttek le, a kaliforniai Goshen városában pedig hat embert.

Kalifornia
lövöldözés
halott

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű