Ugrás a tartalomra
Tanjug/Brett Duke/The Times-Picayune/The New Orleans Advocate via AP

Újabb lövöldözés volt az Egyesült Államokban

2021.04.19
18:10
Forrás
MTI
Öt ember megsebesült egy lövöldözésben az amerikai Louisiana államban – jelentette a KSLA televízió helyi idő szerint vasárnap éjjel.

Az incidens Shreveport városban történt az utcán, helyi idő szerint este 9 körül. A rendőrség megerősítette, hogy lövések dördültek, egyelőre csak annyit közöltek, hogy vizsgálják a körülményeket.

Az öt sebesült kórházba került, egyiküket fejlövés érte.

Az utóbbi hónapban legalább hét halálos kimenetelű lövöldözés volt az Amerikai Egyesült Államokban. Legutóbb vasárnap ölt meg egy fegyveres férfi három embert, illetve sebesített meg két másikat Wisconsin államban.

Louisiana
lövöldözés
Amerikai Egyesült Államok

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.