Ugrás a tartalomra
Pixabay/Mediamodifier

Újabb szankciókat vezetett be Ukrajna orosz állampolgárokkal szemben

2022.10.01
16:30
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
A szankciócsomag alapján az ukrán kormány több mint 3600 orosz magán- és jogi személy ellen léptetett életbe szankciókat - közölte az ukrán gazdasági minisztérium sajtószolgálata.

A jelentések szerint a listán szerepel Vlagyimir Putyin, valamint az orosz elnök gyermekei és rokonai, továbbá az orosz hatóságok képviselői és még sokan mások. Szankciókat vezettek be továbbá kulcsfontosságú vállalatokkal és bankokkal szemben is.

Ukrajna
szankció
orosz
orosz-ukrán háború

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű