Ugrás a tartalomra
Vlada Srbije

Van lehetőség a szerbiai rendőrség és az Interpol közötti operatív együttműködés elmélyítésére

2022.10.19
13:52
2022.10.19
14:20
Forrás
Tanjug
Ezt jelentette ki Aleksandar Vulin belügyminiszter, miután Ahmed Nasszer al-Raiszivel, az Interpol elnökével és az Egyesült Arab Emírségek belügyminisztériumának főfelügyelőjével találkozott.

Az együttműködés egyebek mellett leginkább a szervezett bűnözés, a fegyvercsempészet, a csúcstechnológiás bűnözés, a csempészet, a kábítószer-kereskedelem illetve a különféle pénzügyi bűncselekmények elleni küzdelem területén mélyülne el - mondta Vulin. A szerb belügyminiszter Oroszország legfőbb ügyészének helyettesével, Pjotr Gorodovval is tárgyalt.

Aleksandar Vulin
Ahmed Nasszer al-Raiszi
Interpol

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.