Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Invision/Evan Agostini

A világ legdrágább válása

2019-01-09
22:50
Forrás
Blic
25 év házasság után elválik feleségétől Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere.

Az Amazon alapítója, akinek a vagyona közel 140 milliárd dollár, Twitteren jelentette be, hogy úgy döntöttek feleségével, hogy elválnak. Az 54 éves Bezos a Twitterén annyit írt, elválnak, de barátok maradnak, és ha tudták volna, hogy 25 év után így ér véget a kapcsolatuk, akkor is újra belevágnának.

Arról még nincs hír, hogy a pár miként osztozik majd a 140 milliárd dolláros vagyonon. A Bezos házaspár Washington államban élt eddig, aminek törvényei kimondják, hogy a válás után az egykori házastársaknak osztozkodniuk kell fele-fele arányban, ami minden olyan jövedelmet érint, amit a házasságuk időtartama alatt szereztek.

Amennyiben a 48 éves MacKenzie Bezos megkapná férje vagyonának felét, akkor a közel 70 milliárd dolláros vagyonával a világ ötödik leggazdagabb embere lenne.

Amazon
Jeff Bezos

Most

15:11, Frissítve: 15:20

Színházi ősbemutató Magyarkanizsán

Június 29-én mutatja be az Éjidő című produkciót a magyarkanizsai Regionális Kreatív Műhely. Az előadást Pilinszky János művei alapján Mezei Kinga rendezte.
13:09, Frissítve: 13:25

Folytatódik a szúnyogviadal

Magyarkizsán, Törökkanizsán, Csókán és Zentán csak a tiszavirágzás lezajlása után kezdik meg az illetékesek a szúnyogok irtását.

Népszerű