Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Invision/Evan Agostini

A világ legdrágább válása

2019-01-09
22:50
Forrás
Blic
25 év házasság után elválik feleségétől Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere.

Az Amazon alapítója, akinek a vagyona közel 140 milliárd dollár, Twitteren jelentette be, hogy úgy döntöttek feleségével, hogy elválnak. Az 54 éves Bezos a Twitterén annyit írt, elválnak, de barátok maradnak, és ha tudták volna, hogy 25 év után így ér véget a kapcsolatuk, akkor is újra belevágnának.

Arról még nincs hír, hogy a pár miként osztozik majd a 140 milliárd dolláros vagyonon. A Bezos házaspár Washington államban élt eddig, aminek törvényei kimondják, hogy a válás után az egykori házastársaknak osztozkodniuk kell fele-fele arányban, ami minden olyan jövedelmet érint, amit a házasságuk időtartama alatt szereztek.

Amennyiben a 48 éves MacKenzie Bezos megkapná férje vagyonának felét, akkor a közel 70 milliárd dolláros vagyonával a világ ötödik leggazdagabb embere lenne.

Amazon
Jeff Bezos

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.