Ugrás a tartalomra
Pixabay/Alexandra_Koch

A világon több mint 24,3 millió ember fertőződött meg a koronavírus-járványban

2020.08.27
09:53
Forrás
worldometers
A halálos áldozatok száma 820 ezer felett van, a gyógyultaké pedig majdnem 17 millió a worldometers.info friss adatai szerint.

A járvány az Amerikai Egyesült Államokat sújtja leginkább, ahol már több mint 6 millió fertőzött van, 183 ezren haltak meg és 3,3 millióan gyógyultak meg. Amerikát Brazília, India és Oroszország követi a fertőzöttek száma tekintetében.

koronavírus
járvány
világjárvány
világ

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.