Ugrás a tartalomra
Tanjug/Piroschka van de Wouw/Pool via AP

Visszatért a normális kerékvágásba a Pfizer-vakcina gyártása

2021.01.28
09:43
2021.01.28
13:50
Forrás
Szerbiai RTV
A hírt a vállalat szóvivője jelentette be. A koronavírus elleni oltóanyag termelése egy ideig késett.

Az illetékesek január közepén közölték, hogy ideiglenesen kevesebb mennyiségű védőoltást tudnak előállítani. Mindez a belgiumi gyártási folyamat összehangolása miatt történt. A gyártó szóvivője elmondta, a késés minimális következményt vont maga után. A tervezett mennyiségből csupán 8 százalékkal kevesebbet szállítottak ki - tette hozzá a szóvivő.

vakcina
védőoltás
koronavírus
gyártás
szállítás
Pfizer-védőoltás
Pfizer-féle vakcina
Pfizer-BioNTech vakcina
Pfizer-BioNTech
Pfizer

Most

07:34, Frissítve: 07:45

Ismét fellángolt a halászati vita London és Párizs között

Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.