Ugrás a tartalomra

Zelenszkij bejelentette az ukrán ellentámadást és üzent Putyinnak

2023.06.11
07:32
Forrás
hirado.hu
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombaton bejelentette, hogy az ukrán katonai ellentámadás megkezdődött, de további részleteket nem árult el.

Az ukrán elnök a Kremlnek azt üzente, hogy az ukrán vezérkar igen lelkes és elszánt. „Az ukrán ellentámadás és a katonai védelmi műveletek párhuzamosan zajlanak Ukrajnában, de részleteket nem fogok elárulni arról, hogy hol tartanak” – fogalmazott az ukrán államfő. „Nagyon lelkesek és elszántak. Ezt üzenem Putyin orosz elnöknek” – hangsúlyozta Zelenszkij. 

 Moszkva közölte, hogy Ukrajna ezen a héten nagyszabású hadműveletekbe kezdett, hozzátéve, hogy az ukrán csapatoknak eddig nem sikerült áttörniük az orosz védelmi vonalakon, és Kijev súlyos veszteségeket szenvedett el. 

Volodimir Zelenszkij
Oroszország

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.