Ugrás a tartalomra

Sikerfilmek a Pannon Televízióban!

Isten városa
2022.01.28., péntek 21.00h

Van egy hely, ahol egy látszólag soha véget nem érő erőszakos világ uralkodik. Mások számára pedig maga a Paradicsom. Bármit megtehetnek. Buscape egy szegény fekete srác, aki túl törékeny és félős ahhoz, hogy bűnöző legyen, ugyanakkor túl okos ahhoz, hogy megelégedjen valamilyen alulfizetett munkával. Olyan erőszakos környezetben nő fel, ahol nem sok esélye van. A fiú azonban rájön, hogy más szemmel, egy művész szemével láthatja a valóságot: profi fotós lesz belőle. Számára ez jelenti a megváltást. Fernando Meirelles rendezésében, igaz történet alapján: Isten városa - péntek este 21 órától, ismétlésben szombaton késő este a Pannon Televízió műsorán.

Az öldöklés istene
2022.01.30., vasárnap 20.45h

Két tizenegy éves forma srác összeakasztja a bajszát a helyi játszótéren. Az eredmény: felduzzadt ajkak és törött fogak. Ezután az "áldozat" szülei meghívják a "támadó" szüleit az otthonukba, hogy megbeszéljék a történteket. A szívélyes csacsogásból azonban hamar borotvaéles szituáció lesz, ugyanis kiderül, hogy mind a négy szülő nevetséges elképzelésekkel és groteszk előítéletekkel rendelkezik. Egyikük sem úszhatja meg a küszöbön álló csetepatét. Az öldöklés istene - vasárnap este 20 óra 45 perctől, ismétlés hétfőn késő este a Pannon Televízió műsorán.

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.