Ugrás a tartalomra

Adni Öröm! Újra várja a segíteni vágyókat a Pannon RTV jótékonysági musora. Idén a szabadkai és zentai kórház gyermekosztálya számára gyujtünk! Pénzadományaikat a  következo számlaszámokra küldhetik:

A Zentai Közkórház számlaszáma: 840-0000000801667-48
A Szabadkai Közkórház számlaszáma: 840-915761-79

A szabadkai Vöröskereszt mindennemu tartós és friss élelmiszert valamint ruhanemut és lábbeliket gyujt. A részletekrol érdeklodhetnek a Pannon RTV recepcióján a 024/621–401-es telefonszámon. 
Tegye széppé mások ünnepét! Nézzenek minket december 20-án este fél kilenckor éloben a Pannon Televízió musorán. Jótékonykodjunk együtt!

Videó

Köszönjük, hogy velünk jótékonykodtak!

Több mint 200 ezer dinár gyűlt össze a Zentai Közkórház gyermekosztálya és a Szabadkai Közkórház gyermeksebészete számára az Adni öröm! című műsor keretében.
Videó

Ma este 20.30-tól Adni Öröm!

Médiaházunk idén a Szabadkai és a Zentai Közkórház, valamint a szabadkai Vöröskereszt javára gyűjt adományokat. Az élő műsor ideje alatt és után is bárki küldheti felajánlásait.

Most

20:54

Borús napok jönnek

Vasárnap borult lesz az ég, Szabadka területén havas eső is előfordulhat. A hőmérséklet csökken, a legmelegebb órákban 3 Celsius-fok, éjszaka pedig fagypont körüli hőmérséklet lesz.
20:12

Fegyvert foglalt le a koszovói rendőrség

Két pisztolyt, lőszert és két kést foglalt le a koszovói rendőrség egy Gračanica melletti faluban hat albán nemzetiségű személytől. Az előállítottaktól pénteken két fémrudat is elkoboztak.
20:00, Frissítve: 20:10

A perui tengerparton tartott misét Ferenc pápa

Peru északi részén, Trujillo tengerpartján tartott misét Ferenc pápa szombaton, és azzal vigasztalta a tavalyi áradásokban földönfutóvá vált lakosságot, hogy együtt az élet minden viharát túlélhetik.
19:42, Frissítve: 23:20

Véget ért a 40. Dakar-rali

Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, a motorosoknál az osztrák Matthias Walkner bizonyult a legjobbnak. Gyenes Emánuel a 23. lett, Saghmeister Gábor a 79. helyen fejezte be a túrát.

Népszerű

Köszönjük, hogy velünk jótékonykodtak!

Több mint 200 ezer dinár gyűlt össze a Zentai Közkórház gyermekosztálya és a Szabadkai Közkórház gyermeksebészete számára az Adni öröm! című műsor keretében.