Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A 4. Szabadkai Félmaraton összefoglalója

2021.08.29
20:49
2021.08.29
21:35
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV felvétele

Két pályacsúcs is megdőlt ma Szabadkán, a 4. Félmaratonon. A nők közül a félmaraton legjobbja Slađana Stamenković lett. 10 kilométeren a leggyorsabb a zentai Nagy Gellért Béla, míg az 5 kilométer első befutója a szabadkai Maksim Puškar lett. Az idei versenyen csaknem 1500-an álltak rajthoz, hogy fussanak a történelmen át, ami a futóverseny jelmondata. A táv ezúttal is Szabadka legszebb szecessziós épületei között vezetett.

Alkalmi műsorok
félmaraton
Stevan Bakić
Kókai Mónika
Nagy Csaba
Active Kids
Jánosi Elvira
Szabadkai Félmaraton
városnap

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.