Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az Újvidék-Kelebia gyorsvasút alapkövének ünnepélyes elhelyezése

2021.11.23
12:21
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV felvétele

Megkezdődtek az Újvidéket Kelebiával összekötő gyorsvasút kiépítésének munkálatai. Az ünnepélyes alapkőletételen Aleksandar Vučić szerb államfő, illetve Csen Bo, Kína belgrádi nagykövete mellett részt vett Szijjártó Péter is. A tervek szerint a szerb oldalon 2024 végéig, a magyar oldalon pedig 2025 elején fejeződnek majd be a munkálatok.

Alkalmi műsorok
Aleksandar Vučić
Szijjártó Péter
Csen Bo

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű