Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A hagyományos egyházak püspökeinek húsvéti köszöntője

2021.04.03
18:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV felvétele

Idén húsvétkor körülvesz bennünket a nyomorúság, a járvány és a félelem, de mint keresztények, az életet ünnepeljük. Szükségünk van a hitre, kiváltképp ezekben a nehéz időkben – emelik ki a többi között a szerbiai történelmi egyházak vezetői.

Alkalmi műsorok
Slavko Večerin
Püspöki köszöntők
húsvét a Pannon Televizióval
Német László
Halász Béla
Dolinszky Gábor

Most

18:42, Frissítve: 18:48

Elhunyt Đorđe Marjanović

A 90 éves énekes a szerb média értesülései szerint a koronavírus szövődményeibe halt bele. Lélegeztetőgépre volt kötve, az orvosok több napja harcoltak az életéért, de nem sikerült megmenteniük.
16:27, Frissítve: 18:07

Ünnepelnek a tordaiak

A falu újratelepítésének a 245. évfordulója jegyében - de a járványhelyzet miatt, a megszokottnál szerényebben – ünnepelik Tordán a templombúcsút és a falunapot. A tavalyihoz képest idén már több vendég érkezett a hétvégén a bánáti faluba.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.