Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kisboldogasszony-napi búcsú Doroszlón

2021.09.08
20:14
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV felvétele

Ma van Kisboldogasszony, azaz Szűz Mária születésének ünnepe. A doroszlói Szentkúton keresztúti ájtatossággal és püspöki nagymisével ünnepeltek, amelyet Msgr. Felföldi László, pécsi megyéspüspök celebrált. A mostani zarándoklat mottója: Minden forrásom belőled fakad.

Kisboldogasszony-napi búcsú
Doroszló
alkalmi műsor
Verebélyi Árpád
Slavko Večerin
Felföldi László

Most

22:03, Frissítve: 22:33

Fejlesztések Csóka községben

Naperőmű Egyházaskér határában, turisztikai, rekreációs és sportolási célú horgásztó Feketetón - csak néhány, azon beruházások közül, amelyek a következő időszakban megvalósításra kerülnek Csóka községben.
20:29, Frissítve: 21:57

Oroszok Tavankúton is

Már nem csak Belgrádban, Újvidéken vagy Szabadkán, hanem a környező falvakban is vásárolnak ingatlanokat az Oroszországból ideérkező családok. Tavankúton, Hajdújáráson és Királyhalmon is érdeklődnek az olcsóbb házak iránt.
18:52, Frissítve: 21:56

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.