Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Dobó Krisztián

A magyar és a szerb államfő, valamint a volt cseh kormányfő sajtótájékoztatója

2022.12.15
18:26
2022.12.15
19:35
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV felvétele

Fokozódik a migrációs nyomás a régióban - egyebek mellett erről és ennek megfékezéséről egyeztetett a szerb-magyar határszakaszon húzódó kerítésnél Aleksandar Vučić szerb államfő és Novák Katalin magyar köztársasági elnök. A két ország határán húzódó kerítés magasítási munkálatai jelenleg is zajlanak. A szerb és a magyar államfő közös sajtótájékoztatóján Andrej Babiš korábbi cseh kormányfő is felszólalt.

Novák Katalin
Aleksandar Vučić
határ
migráció
határkerítés
Andrej Babiš

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.