Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Második magyar-szerb-osztrák hármastalálkozó – sajtótájékoztató

2022.11.16
20:15
Forrás
Pannon RTV
- A Pannon TV felvétele

Szerb-magyar-osztrák csúcstalálkozót tartottak ma Belgrádban. Aleksandar Vučić szerb államfő, Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Karl Nehammer osztrák kancellár megbeszélésének középpontjában a mindhárom országot komolyan érintő migrációs válság állt. Aláírtak egy szerződést, amelynek értelmében a három ország szorosabban együttműködik az illegális bevándorlás kérdésében.

Alkalmi műsorok
M Stúdió
magyar-szerb-osztrák hármastalálkozó

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.