Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pásztor István és Magyar Levente sajtótájékoztatója Szabadkán

2019-11-22
22:51
2020-02-24
19:07
Forrás
Pannon RTV
- A Pannon RTV felvétele

Három új pályázatot nyitott meg a Prosperitati Alapítvány. Ebből kettő turisztikai, míg egy technológiai fejlesztésre vonatkozik - jelentette be ma Magyar Levente, magyar külgazdasági és külügyminiszter-helyettes, valamint Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. Az új pályázatok mellett az illetékesek beszámoltak a gazdaságfejlesztési program eddigi sikereiről is.

Magyar Levente
Prosperitati Alapítvány
sajtótájékoztató
pályázat
gazdaságfejlesztési program
Pásztor István

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.