Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerb-magyar miniszteri sajtótájékoztató Belgrádban

2022.06.10
17:12
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV felvétele

Minden idők legátfogóbb és legszélesebb körű energia-együttműködési megállapodását írta alá pénteken Belgrádban Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter, valamint Siniša Mali szerb pénzügyminiszter, illetve a Magyar Villamos Művek és a Srbijagas. A két szerződés biztonságot ad mindkét országnak az energiaellátás terén – hangzott el a közös sajtótájékoztatón.

alkalmi műsor
sajtótájékoztató
Siniša Mali
Szijjártó Péter

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.