Ugrás a tartalomra

U istom čamcu - pravac Tokio / Egy csónakban – irány Tokió

2021.07.26
21:10
Forrás
Pannon RTV
Filmski portreti veslača Martina Mačkovića i Miloša Vasića u produkciji Panon RTV-a. / A Pannon RTV portréfilmje Mačković Martin és Miloš Vasić evezősökről.

Snimljeni su filmski portreti o veslačima Martinu Mačkoviću i Milošu Vasiću, učesnicima Olimpijskih igara. U filmu  Žolta Hercega, saradnika Panon TV-a, vojvođanski sportisti govore o svojim počecima i dosadašnjim uspesima.

Portréfilm készült a szabadkai Mačković Martin és Miloš Vasić evezősökről, akik kijutottak az olimpiára. Herczeg Zsolt, a Pannon TV munkatársának filmjében a vajdasági sportolók a kezdetekről, eddigi sikerekről számolnak be.

Mačković Martin
Miloš Vasić
Pannon RTV
portréfilm

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.