Ugrás a tartalomra

U istom čamcu - pravac Tokio / Egy csónakban – irány Tokió

2021.07.26
21:10
Forrás
Pannon RTV
Filmski portreti veslača Martina Mačkovića i Miloša Vasića u produkciji Panon RTV-a. / A Pannon RTV portréfilmje Mačković Martin és Miloš Vasić evezősökről.

Snimljeni su filmski portreti o veslačima Martinu Mačkoviću i Milošu Vasiću, učesnicima Olimpijskih igara. U filmu  Žolta Hercega, saradnika Panon TV-a, vojvođanski sportisti govore o svojim počecima i dosadašnjim uspesima.

Portréfilm készült a szabadkai Mačković Martin és Miloš Vasić evezősökről, akik kijutottak az olimpiára. Herczeg Zsolt, a Pannon TV munkatársának filmjében a vajdasági sportolók a kezdetekről, eddigi sikerekről számolnak be.

Mačković Martin
Miloš Vasić
Pannon RTV
portréfilm

Most

18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.