Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vasárnapi útravaló

2021.04.04
21:45
2021.04.04
22:04
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Televízió húsvéti különműsora.

Mit ünneplünk húsvétkor? A feltámadást? A nyuszit, aki ajándékot hoz? Milyen népszokás kapcsolódik az ünnephez? Mit főzzünk a maradék húsvéti ételekből, illetve hogyan készítsünk répatortát Bevarázsolthatjuk a tavaszt otthonainkba? A válaszokat megtudhatják a Pannon Televízió húsvéti különműsorából.

alkalmi műsor
húsvét a Pannon Televizióval
Night Cruisers Band
Paskó Csaba
Sági Zoltán
Vojinović Verona
Szőke Anna
Dubicsánac Lara
Harmat Bata Zsuzsanna
Szabadkai Anna
Bíró Teréz
Margit Heléna

Most

16:09, Frissítve: 16:18

Áldatlan állapotok uralkodnak Horgoson

A faluban egyre több a migráns - panaszolják a helyiek. Azt mondják, a helyzet tarthatatlan. Az észak-bácskai településről már több hónapja nem gyűjtötték be, és nem szállították el a feltorlódott illegális bevándorlókat.
16:06, Frissítve: 16:17

A segítség házhoz megy

Elindult a Vajdasági Magyar Szövetség terepi kampánya, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a kettős állampolgároknak, akik eddig még nem regisztráltak a magyarországi választási névjegyzékbe, de jövőre szeretnének szavazni.
14:23

Szeles idő és csapadék várható

Szombaton még fátyolfelhős-napos időre számíthatunk, vasárnapra virradóan azonban újabb csapadék érkezik, eső, havas eső várható és megélénkülhet az északi szél. A hétvégén a csúcshőmérséklet elérheti a 7 fokot, a legalacsonyabb hőmérséklet -3 és 0

Népszerű