Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2020.10.11.

2020.10.11
18:35
Forrás
Pannon RTV

A Fitt Zónában bemutatjuk Zemkó Viktóriát, aki egy kétéves életmódváltáson esett át. Dósa Roland testépítő az élő példa arra, hogy soha nem késő elkezdeni sportolni. Ötvös Attila személyi edző pedig néhány fitness gyakorlat helyes kivitelezési módját mutatja majd be.

Fitt Zóna
mozgás
egészség
edzés
testépítés
torna
egészséges életmód
sport
életmódváltás
Fitness
Ötvös Attila
Dósa Roland
Zemkó Viktória

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:03

Örömzenélés a Szabadkai Zeneiskolában

Véget ért az idei ZenÉSZ Zenei Tehetséggondozó Program. Az eseménysorozat keretében számos műhelymunkán vehettek részt diákok és tanárok egyaránt. A program zárásaként közös örömzenélést tartottak a Szabadkai Zeneiskolában.
13:49, Frissítve: 14:00

Folytatódnak a harcok a Közel-Keleten

Hajnalban is folytatódtak a harci cselekmények Izrael és a palesztin Hamász között. A Gázai övezetből rakétákkal támadtak, míg Izrael légicsapásokat mért a Hamász állásaira.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.