Ugrás a tartalomra

Fitt Zóna - 2020.11.08.

2020.11.08
18:27
2020.11.08
18:40
A Pannon TV egészségőrző műsora

Bemutatjuk az íjászatot mint hobbisportot, amit akár versenyszerűen is lehet művelni. Pataki Zoltán országos íjászbajnokkal a szabadkai  lőtéren találkoztunk. Beleszeretett a spártai futóversenyekbe, majd úgy gondolta kipróbálja magát a testépítésben is. Ő Boni Armad. Arról, hogy miért váltott és melyik szerelme mellett tart ki elmondja. Ahhoz, hogy egy igazán gazdag ízvilágot hozzunk létre nem árt kombinálni az ételeket.  Ízletes, de  kalóriaszegény ételt készített Radaković Vladislav főzéstan tanár.

pannonrtv.com
íjászat
hobbi
sport
verseny
bajnok
lőtér
spártai
futóverseny
testépítés
Bóni Armand
ételek
Radaković Vladislav
főzés
Bosa Milićević

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.