Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2020.11.29.

2020.11.29
18:35
Forrás
Pannon RTV
Pannon TV egészségőrző műsora

Egy japán módszerrel, a gumis edzéssel készülnek a zentai Ultran Sportegyesület tagjai a következő futószezonra. Arról, hogy miben rejlik az kellék hatékonysága a csapat edzőjét Fodor Tomot kérdeztük. Nők és a labdarúgás? Nem összeférhetetlen, sőt egyre népszerűbb. Vajda Orsolya válogatott labdarúgó elmondja, hogy miért. Állítólag a futópados edzések során lehet a leghatékonyabban és leggyorsabban kalóriát égetni. Emellett számos előnye van. Vastag Emil személyi edző mutatja be az eszközt.

Fitt Zóna
edzés
női labdarúgás
Vajda Orsolya
Fodor Tom

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.