Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2020.11.29.

2020.11.29
18:35
Forrás
Pannon RTV
Pannon TV egészségőrző műsora

Egy japán módszerrel, a gumis edzéssel készülnek a zentai Ultran Sportegyesület tagjai a következő futószezonra. Arról, hogy miben rejlik az kellék hatékonysága a csapat edzőjét Fodor Tomot kérdeztük. Nők és a labdarúgás? Nem összeférhetetlen, sőt egyre népszerűbb. Vajda Orsolya válogatott labdarúgó elmondja, hogy miért. Állítólag a futópados edzések során lehet a leghatékonyabban és leggyorsabban kalóriát égetni. Emellett számos előnye van. Vastag Emil személyi edző mutatja be az eszközt.

Fitt Zóna
edzés
női labdarúgás
Vajda Orsolya
Fodor Tom

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.