Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.02.14.

2021.02.14
18:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Bemutatjuk azokat, akik elkalauzolnak majd titeket, egy cseppet sem kellemes, de a végén nagyon örömteli utazásra, felidézzük a tavalyi sikertörténetet, majd bemutatunk egy adai srácot, aki tavaly május óta 43 kilogrammtól szabadult meg, és végül, de nem utolsósorban adunk egy kis könnyítést azoknak, akik az életmódváltás küszöbén állnak. Ajánlunk két egészséges reggelit.

Fitt Zóna
Fitt Reggeli
testedzés
mozgás
torna
edzés
Fabó Ildikó
futás
Pálfi Krisztián
Dupák Evelin
egészséges táplálkozás
Huszka Szandra
Varga Klementina
Peckó Egon
Tóbiás Vivien
Kenyeres Szuzanna

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:43, Frissítve: 19:58

Így épül Szerbia leghosszabb alagútja

Tavaly májusban kezdődtek meg a Fruška gora-i közúti folyosó építési munkálatai. Egy 47,7 kilométeres gyorsforgalmi útról van szó, amelyet több szakaszra bontottak. A projekt kivitelezője a kínai CRBC vállalat.
19:17, Frissítve: 19:27

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.
17:50, Frissítve: 20:20

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.