Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.02.14.

2021.02.14
18:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Bemutatjuk azokat, akik elkalauzolnak majd titeket, egy cseppet sem kellemes, de a végén nagyon örömteli utazásra, felidézzük a tavalyi sikertörténetet, majd bemutatunk egy adai srácot, aki tavaly május óta 43 kilogrammtól szabadult meg, és végül, de nem utolsósorban adunk egy kis könnyítést azoknak, akik az életmódváltás küszöbén állnak. Ajánlunk két egészséges reggelit.

Fitt Zóna
Fitt Reggeli
testedzés
mozgás
torna
edzés
Fabó Ildikó
futás
Pálfi Krisztián
Dupák Evelin
egészséges táplálkozás
Huszka Szandra
Varga Klementina
Peckó Egon
Tóbiás Vivien
Kenyeres Szuzanna

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.