Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.02.21.

2021-02-21
18:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Egy születésnapi közös edzésre kaptunk meghívót. A meghívásnak eleget is tettünk. Csantavéren jártunk Kovács Göcő Gyöngyinél és csapatánál. 2019-ben az év határon túli háziorvosának választották Dr. Herbut Elvirát. Most egy nagy kihívásra készül. 500. alkalommal jöttek össze a Trón futóklub tagjai a közös, szokásos csütörtöki edzésükre. A torta és az ünneplés sem maradt el. Vörös Gábor pedig egy női súlyemelésedzésen is  járt.

Fitt Zóna
egészség
testmozgás
edzés
egészséges életmód
Kovács Göcő Gyöngyi
Dr. Herbut Elvira
Vörös Gábor

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.