Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.02.21.

2021.02.21
18:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Egy születésnapi közös edzésre kaptunk meghívót. A meghívásnak eleget is tettünk. Csantavéren jártunk Kovács Göcő Gyöngyinél és csapatánál. 2019-ben az év határon túli háziorvosának választották Dr. Herbut Elvirát. Most egy nagy kihívásra készül. 500. alkalommal jöttek össze a Trón futóklub tagjai a közös, szokásos csütörtöki edzésükre. A torta és az ünneplés sem maradt el. Vörös Gábor pedig egy női súlyemelésedzésen is  járt.

Fitt Zóna
egészség
testmozgás
edzés
egészséges életmód
Kovács Göcő Gyöngyi
Dr. Herbut Elvira
Vörös Gábor

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.