Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.03.21.

2021.03.21
18:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Vígi Sára, Varga Evelin és Pálfi Ákos. Ők hárman azok, akik három hónapon keresztül edzhetnek a Fitt Zóna életmódváltó programjában. Tóthfaluból, egy biokertészettől érkezett egy felajánlás is életmódváltóink és edzőink számára. A műsorból kiderülnek a részletek. Ágoston Natália amatőr futó pedig az édesszájúaknak ajánl egy szénhidrátcsökkentett desszertet, egy kakaós muffint.

Fitt Zóna
Vígi Sára
Varga Evelin
Pálfi Ákos
testmozgás
életmódváltás
edzés
mozgás
alakformálás
futás
Ágoston Natália

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.