Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.04.04.

2021.04.04
18:06
2021.04.04
18:27
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Szakember segítségével egy olyan problémára keressük a választ, amely sajnos egyre több embert érint. Főleg a fiatal felnőtteket, de rajtuk kívül a középkorúak, sőt az idősebb korosztály tagjai körében is előfordul. Ez a testképzavar. Ellátogatunk egy jógaórára, hiszen a jóga az egyik legjobb testmozgás, ha hátfájdalommal küzdünk, de akkor is, ha csupán ki szeretnénk kapcsolódni a mindennapok mókuskerekéből. Az ünnepek közeledtével a nehéz ételek, sütemények mellé vagy helyett Andrasity Marianna cukrász ajánl egy nagyon gyors és szénhidrátcsökkentett desszertet.

Fitt Zóna
testképzavar
Sági Zoltán
jóga
Mikus Klaudia
Andrasity Marianna
egészséges életmód
epres-túrós süti

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.