Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna – 2021.04.04.

2021.04.04
18:06
2021.04.04
18:27
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Szakember segítségével egy olyan problémára keressük a választ, amely sajnos egyre több embert érint. Főleg a fiatal felnőtteket, de rajtuk kívül a középkorúak, sőt az idősebb korosztály tagjai körében is előfordul. Ez a testképzavar. Ellátogatunk egy jógaórára, hiszen a jóga az egyik legjobb testmozgás, ha hátfájdalommal küzdünk, de akkor is, ha csupán ki szeretnénk kapcsolódni a mindennapok mókuskerekéből. Az ünnepek közeledtével a nehéz ételek, sütemények mellé vagy helyett Andrasity Marianna cukrász ajánl egy nagyon gyors és szénhidrátcsökkentett desszertet.

Fitt Zóna
testképzavar
Sági Zoltán
jóga
Mikus Klaudia
Andrasity Marianna
egészséges életmód
epres-túrós süti

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:13, Frissítve: 09:44

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.