Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna - 2021.05.30.

2021.05.30
18:20
2021.05.30
18:25
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Reméljük végérvényesen megérkezett a szép idő, és most már bátran tudunk szabadtéri tevékenységeket tervezni. A szép idő apropóján ellátogattunk egy teniszpályára, a Palicsi-tavon belestünk a Palicsi Evezős Klub edzésébe, Gyömbér Harangozó Kinga táplálkozási tanácsadót pedig egy kellemes sétára invitáltuk a szabadkai sétaerdőbe, ahol a veszélyes diétákról beszélgettünk.

Fitt Zóna
Szabó Hangya András
Kozma Denis
Arnold Ré
Bogosavljev Anna
Gyömbér Harangozó Kinga
Kovačević Márta

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:36, Frissítve: 22:17

Argentína és Lengyelország megy tovább

Argentína és Lengyelország a két továbbjutó a labdarúgó vb C csoportjában. Az argentinok 2–0-ra győzték le a lengyeleket, míg Mexikó 2–1-re nyert Szaúd-Arábia ellen.
20:04, Frissítve: 21:13

Vajdasági romtemplomok nyomában

A második világháború után, a német lakosság kitelepítését követően, Vajdaságban teljesen leromboltak 33 katolikus, 28 evangélikus és 5 református templomot. Ahol megmaradtak a szakrális épületek, hívek híján, évtizedekig üresen álltak.
19:43, Frissítve: 21:09

Így épül Szerbia leghosszabb alagútja

Tavaly májusban kezdődtek meg a Fruška gora-i közúti folyosó építési munkálatai. Egy 47,7 kilométeres gyorsforgalmi útról van szó, amelyet több szakaszra bontottak. A projekt kivitelezője a kínai CRBC vállalat.
19:17, Frissítve: 21:07

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.
17:50, Frissítve: 20:20

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.