Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna - 2021.05.30.

2021.05.30
18:20
2021.05.30
18:25
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Reméljük végérvényesen megérkezett a szép idő, és most már bátran tudunk szabadtéri tevékenységeket tervezni. A szép idő apropóján ellátogattunk egy teniszpályára, a Palicsi-tavon belestünk a Palicsi Evezős Klub edzésébe, Gyömbér Harangozó Kinga táplálkozási tanácsadót pedig egy kellemes sétára invitáltuk a szabadkai sétaerdőbe, ahol a veszélyes diétákról beszélgettünk.

Fitt Zóna
Szabó Hangya András
Kozma Denis
Arnold Ré
Bogosavljev Anna
Gyömbér Harangozó Kinga
Kovačević Márta

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:09, Frissítve: 16:18

Áldatlan állapotok uralkodnak Horgoson

A faluban egyre több a migráns - panaszolják a helyiek. Azt mondják, a helyzet tarthatatlan. Az észak-bácskai településről már több hónapja nem gyűjtötték be, és nem szállították el a feltorlódott illegális bevándorlókat.
16:06, Frissítve: 16:17

A segítség házhoz megy

Elindult a Vajdasági Magyar Szövetség terepi kampánya, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a kettős állampolgároknak, akik eddig még nem regisztráltak a magyarországi választási névjegyzékbe, de jövőre szeretnének szavazni.
14:23

Szeles idő és csapadék várható

Szombaton még fátyolfelhős-napos időre számíthatunk, vasárnapra virradóan azonban újabb csapadék érkezik, eső, havas eső várható és megélénkülhet az északi szél. A hétvégén a csúcshőmérséklet elérheti a 7 fokot, a legalacsonyabb hőmérséklet -3 és 0
14:15, Frissítve: 14:44

Zajlik a lehalászás Szerbia-szerte

Javában zajlik az őszi lehalászás Szerbia-szerte a halastavakban. Bár sok tényező közbeszólt, a kitermelők viszonylag elégedettek a lehalászott halak minőségével és a felvásárlási árakkal is.

Népszerű