Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna - 2021.06.06.

2021.06.06
18:25
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

A mai műsorban főleg a gyerekekre fektetjük a hangsúlyt. Jó látni, amikor önfeledten sportolnak. Ezúttal három sportban is jeleskednek majd. Először egy Aka Kids órára látogatunk, majd jön egy kis cselgáncs végül pedig egy szabadtéri Zumba edzés.

Fitt Zóna
gyereknap
aka kids
zumba
cselgáncs
Göcő Kovács Gyöngyi
Ostojić Melitta
Slavko Bašić

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:09, Frissítve: 16:18

Áldatlan állapotok uralkodnak Horgoson

A faluban egyre több a migráns - panaszolják a helyiek. Azt mondják, a helyzet tarthatatlan. Az észak-bácskai településről már több hónapja nem gyűjtötték be, és nem szállították el a feltorlódott illegális bevándorlókat.
16:06, Frissítve: 16:17

A segítség házhoz megy

Elindult a Vajdasági Magyar Szövetség terepi kampánya, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a kettős állampolgároknak, akik eddig még nem regisztráltak a magyarországi választási névjegyzékbe, de jövőre szeretnének szavazni.
14:23

Szeles idő és csapadék várható

Szombaton még fátyolfelhős-napos időre számíthatunk, vasárnapra virradóan azonban újabb csapadék érkezik, eső, havas eső várható és megélénkülhet az északi szél. A hétvégén a csúcshőmérséklet elérheti a 7 fokot, a legalacsonyabb hőmérséklet -3 és 0
14:15, Frissítve: 14:44

Zajlik a lehalászás Szerbia-szerte

Javában zajlik az őszi lehalászás Szerbia-szerte a halastavakban. Bár sok tényező közbeszólt, a kitermelők viszonylag elégedettek a lehalászott halak minőségével és a felvásárlási árakkal is.

Népszerű