Ugrás a tartalomra

Fitt Zóna - 2021.06.13.

2021.06.13
18:20
2024.02.05
12:40
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Bemutatunk egy nagyon hasznos kézikönyvet, amely a fiatal sportolóknak szól és a táplálkozás terén nyújt segítséget. Két padéi fiatal Gabriella és Erik falujukban próbálják a kisközösséget mozgásra ösztönözni. A gyógytorna megelőző jelleggel is alkalmazható - mondja Balázs Kornélia gyógytornász. A mozgás idősebb korban sem elhanyagolható és számos jó hatása van. Ezt vallja az a maroknyi szépkorú, aki hetente kétszer jön össze egy kis edzésre. Sportnapot szervezett az Újvidéken tanuló egyetemistáknak és diákoknak a Vajdasági Magyar Diákszövetség.

Fitt Zóna
Halasi Szabolcs
Tóth Eri
Szűcs Budai Gabriella
Balúzs Kornélia
Ubori László
Koós Csilla
Makra Imre
Turkály Emma
Samu Teodóra
VaMaDisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.