Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fitt Zóna - 2021.06.13.

2021.06.13
18:20
2021.06.13
18:27
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV egészségőrző műsora

Bemutatunk egy nagyon hasznos kézikönyvet, amely a fiatal sportolóknak szól és a táplálkozás terén nyújt segítséget. Két padéi fiatal Gabriella és Erik falujukban próbálják a kisközösséget mozgásra ösztönözni. A gyógytorna megelőző jelleggel is alkalmazható - mondja Balázs Kornélia gyógytornász. A mozgás idősebb korban sem elhanyagolható és számos jó hatása van. Ezt vallja az a maroknyi szépkorú, aki hetente kétszer jön össze egy kis edzésre. Sportnapot szervezett az Újvidéken tanuló egyetemistáknak és diákoknak a Vajdasági Magyar Diákszövetség.

Fitt Zóna
Halasi Szabolcs
Tóth Eri
Szűcs Budai Gabriella
Balúzs Kornélia
Ubori László
Koós Csilla
Makra Imre
Turkály Emma
Samu Teodóra
VaMaDisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:09, Frissítve: 17:24

Áldatlan állapotok uralkodnak Horgoson

A faluban egyre több a migráns - panaszolják a helyiek. Azt mondják, a helyzet tarthatatlan. Az észak-bácskai településről már több hónapja nem gyűjtötték be, és nem szállították el a feltorlódott illegális bevándorlókat.
16:06, Frissítve: 17:31

A segítség házhoz megy

Elindult a Vajdasági Magyar Szövetség terepi kampánya, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a kettős állampolgároknak, akik eddig még nem regisztráltak a magyarországi választási névjegyzékbe, de jövőre szeretnének szavazni.

Népszerű