Ugrás a tartalomra

Forog a kamera – Rövidfilmek – 2022.12.27.

2022.12.27
22:00
Forrás
Pannon RTV
Három rövidfilm, amelyek rólunk és nekünk szólnak, a Pannon TV munkatársaitól.

A száraz jövőt vetíti elő Soós Georgina alkotása, Szalai Adrián műve arra világít rá, hogy érdemes visszanyúlni a múlthoz a jövőben is, Herczeg Zsolt pedig egy olyan fiatalembert mutat be kisfilmjében, aki nehéz sorsa ellenére talál szépséget is az életében.

Forog a kamera
Soós Georgina
Herceg Zsolt
Szalai Adrián

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.