Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Forog a kamera – Vajdaság természetvédelmi őrei – 2022.10.04.

2022.10.04
22:15
Forrás
Pannon RTV
A természet boldogul az ember nélkül, az ember viszont nem lehet meg a természet nélkül.

Éppen ezért azt a kincset, amivel rendelkezünk, meg kell őrizni a mi érdekünkben. Vajdaság természetvédelmi őrei - dokumentumfilm azokról, akiknek a munkája felbecsülhetetlen a védett területeken. A forgatásról az alkotók mesélnek.

 

Forog a kamera
Vajdaság természetvédelmi őrei – Čuvari prirode Vojvodine

Most

09:54, Frissítve: 10:01

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.