Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó 2020.02.14. 20.00h

2020.02.14
21:06
2020.02.25
07:44
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora.

A híradó főbb témái:
- Exkluzív interjút adott a Pannon RTV-nek az a szabadkai férfi, aki a koronavírus miatt karantén alá vont óceánjáró hajón dolgozik Japán partjainál
- Növelnék az első gyermek után járó egyszeri támogatás összegét Szerbiában
- A Belgrád és Pristina közötti vasúti forgalom helyreállításáról írtak ma alá szándéknyilatkozatot Münchenben.
- Ma van a szerelmesek napja, a Bálint-napot ünneplik a párok.

Slavica Đukić Dejanović
gyermek
támogatás
koronavírus
terápia
karantén
Végel László
Híradó
Vuhan

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:21

Erkel Ferenc-est a nagybecskereki leánykollégiumban

Erkel Ferencre, Himnuszunk zeneszerzőjére emlékeztek tegnap este a nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban. A magyar kultúra napja alkalmából megtartott rendezvényt a kollégium a helyi Petőfi MME-vel közösen szervezte meg.
20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.