Ugrás a tartalomra

Híradó 2020.03.31. 17.30h

2020.03.31
18:50
2020.03.31
19:08
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A híradó főbb témái:
- 900-ra emelkedett Szerbiában a koronavírussal fertőzöttek száma, egy nap alatt újabb 115 embernél azonosították a kórt.
- Több mint 5 milliárd eurós csomaggal enyhíteni a koronavírus okozta gazdasági károkat a szerb államvezetés.
- 492-re emelkedett a koronavírus-fertőzéssel diagnosztizáltak száma Magyarországon.
- Vajdaságban komolyabban veszik a rendkívüli intézkedéseket, ezért van kevesebb koronavírus fertőzött a tartományban - véli Pásztor István.
- Holnaptól kizárólag a dolgozók havi bérletének a felmutatásával és a munkáltató által kiadott igazolással lehet felszállni a Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat autóbuszaira.

Híradó
koronavírus
Goran Stevanović
Szerbia
gazdaság
Ivan Radak
NALED
Várhelyi Olivér
Žarko Malinović
Szerbiai Gazdasági Kamara
Pásztor István
Müller Cecília
New York
Bogdan Laban
kijárási tilalom
Subotica-trans

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:20, Frissítve: 16:32

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.