Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó – 2020.06.30. 20.00h

2020.06.30
21:32
2020.06.30
22:07
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Tovább terjed a koronavírus Szerbiában. Egy nap alatt újabb 276 fertőzött személyt regisztráltak az országban. A kór szövődményeibe az elmúlt 24 órában hárman haltak bele.
- Holnap újra voksolhatnak a lakosok Szerbia több szavazóhelyén is. Több mint 200 ezer választásra jogosult személy szavazhat.
- Ismét egyre több a migráns Észak-Vajdaságban. Csak a hétvégén 229 határsértővel szemben intézkedtek a magyar rendőrök és katonák.
- A jövő héten kezdődhetnek meg a Vajdasági Birkózóakadémia építési munkálatai Magyarkanizsán - az erről szóló kivitelezési szerződést ma délelőtt írták alá.
- Élelmiszer-biztonsági kockázatot jelenthet, ha a nyári melegben olyan tej-, illetve húsárút vásárolunk, amelyet nem megfelelően tároltak.
- Holnaptól pedig tovább fokozódik a hőség, a legmelegebb órákban 33-34 fok is lehet.

koronavírus
Vajdasági Klinikai Központ
Zlatibor Lončar
Ana Brnabić
EU
szavazás
VMSZ
Orbán Viktor
Aleksandar Vučić
migránsok
Gábrity Molnár Irén
Vajdasági Tehetség Gála
Értelmi Fogyatékosok Szervezeteinek Szövetsége
Kovács Viktor
élelmiszer-biztonság
szakmérnök
szúnyogirtás
fatelep
tűzifa
medence
vízpart
hűsölés
időjárás
napsütés
Fejsztámer Róbert
Bálint Zoltán
birkózó akadémia
Yumol

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.