Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó - 2020.07.15. 17.30h

2020.07.15
17:35
2020.07.15
19:04
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:

-  Péntektől nyílt téren is kötelező a szájmaszk viselése Szerbiában, amennyiben nem lehetséges a másfél méteres távolság betartása. Erről is döntött mai ülésén a szerbiai válságstáb.
- Szerbia már az év vége előtt rendelkezni fog a koronavírus elleni védőoltással. Ezt reméli Aleksandar Vučić szerb államfő.
- Hatályba léptek a beutazási korlátozások Magyarországon. Az ingázó munkavállalók megfelelő dokumentáció felmutatása mellett léphetnek be Szerbiából Magyarországra.
- Folytatja az elmúlt hat évben kialakított együttműködést a Vajdasági Magyar Szövetség és a Szerb Haladó Párt – erről állapodott meg ma Belgrádban Pásztor István és Aleksandar Vučić.
- Folytatódik a változékony időjárás. Holnap még meleg lesz, pénteken viszont jön a lehűlés és a csapadék is.
- Ősztől a TSC női labdarúgó csapata is a szerb Szuperligában folytatja. A magyarkanizsai együttesnek ez lesz az első szezonja a szerbiai elitben.

 

 

Híradó
Dr. Darija Kisić Tepavčević
Aleksandar Vučić
védőoltás
koronavirus
koronavírus-járvány
Jadranka Joksimovic
Sem Fabrizi
Fekete Lívia
Magyarország
beutazási korlátozás
Pásztor István
SZHP
Észak-Macedónia
Sutus József
üzemanyag ára
Mezei Kinga
Oláh Tamás
Kosztolányi Dezső Színház
Juhász István
Népművészeti tábor
Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör
Cseszák Balázs
TSC
Vajda Fangyó
Sóti Réka

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.
19:47, Frissítve: 19:54

Sorsok, emberek

A Hét Nap közkedvelt sorozatának történeteit tartalmazó könyv jelent meg Perisity Irma tollából. A Szabadkai Városi Könyvtárban tartott bemutató alkalmával a kiadvány illusztrációiból készült képkiállítást is megtekinthetett a közönség.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.