Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó - 2020.07.15. 20.00h

2020.07.15
21:10
2020.07.15
21:27
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Péntektől nyílt téren is kötelező a szájmaszk viselése Szerbiában, amennyiben nem lehetséges a másfél méteres távolság betartása. Erről is döntött mai ülésén a szerbiai válságstáb.
- Szerbia már az év vége előtt rendelkezni fog a koronavírus elleni védőoltással. Ezt reméli Aleksandar Vučić szerb államfő.
- Hatályba léptek a beutazási korlátozások Magyarországon. Az ingázó munkavállalók megfelelő dokumentáció felmutatása mellett léphetnek be Szerbiából Magyarországra.
- Folytatja az elmúlt hat évben kialakított együttműködést a Vajdasági Magyar Szövetség és a Szerb Haladó Párt – erről állapodott meg ma Belgrádban Pásztor István és Aleksandar Vučić.
- Folytatódik a változékony időjárás. Holnap még meleg lesz, pénteken viszont jön a lehűlés és a csapadék is.
- Ősztől a TSC női labdarúgó csapata is a szerb Szuperligában folytatja. A magyarkanizsai együttesnek ez lesz az első szezonja a szerbiai elitben.

 

Híradó
dr
Darija Kisić Tepavčević
Ana Brnabić
Aleksandar Vučić
védőoltás
koronavírus
koronavírus-járvány
Jadranka Joksimovic
Sem Fabrizi
Fekete Lívia
Magyarország
beutazási korlátozás
Pásztor István
VMSZ
SZHP
Észak-Macedónia
Sutus József
üzemanyag ára
Mezei Kinga
Oláh Tamás
Kosztolányi Dezső Színház
Juhász István
Népművészeti tábor
Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör
Cseszák Balázs
TSC
Vajda Fangyó
Sóti Réka

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.