Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó - 2021.01.18. 17.30h

2021-01-18
18:44
2021-01-18
18:56
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Holnap kezdődik a szerbiai tanügyi dolgozók, a belügyminisztérium, valamint a katonaság és a média képviselőinek koronavírus elleni vakcinációja.
- Visszatértek az iskolapadokba a diákok Szerbiában. A tanulók a második félévben is a szeptemberi modell szerint járnak majd az oktatási intézményekbe.
- Megérkezett a budapesti Bethesda Gyermekkórházba Pál Gajódi Olivér. A bajmoki kisfiú az intenzív osztályon várja a vizsgálatokat.
- Idén is támogatja a nemzeti jelentőségű intézményeket és programokat a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága.
- Életveszélyes lehet a befagyott tavak és egyéb állóvizek jegére menni
- Virágautomatából is vásárolhatunk vágott és cserepes virágot Zentán

Híradó
koronavírus
koronavírus-járvány
védőoltás
Észak-Macedónia
iskolakezdés
Magyarország
Siniša Mali
Pintér Attila
Pál Gajódi Olivér
Potápi Árpád János
Nemzetpolitikai Államtitkárság
közlekedésbiztonság
virágautomata
tüzelőanyag
tél
kézilabda
Szalai Attila

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.