Ugrás a tartalomra

Híradó - 2021.01.18. 20.00h

2021-01-18
21:01
2021-01-18
21:09
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Visszatértek az iskolapadokba a diákok Szerbiában. A tanulók a második félévben is a szeptemberi modell szerint járnak majd az oktatási intézményekbe.
- Megérkezett a budapesti Bethesda Gyermekkórházba Pál Gajódi Olivér. A bajmoki kisfiú az intenzív osztályon várja a vizsgálatokat.
- Idén is támogatja a nemzeti jelentőségű intézményeket és programokat a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága.
- Holnap kezdődik a szerbiai tanügyi dolgozók, a belügyminisztérium, valamint a katonaság és a média képviselőinek koronavírus elleni vakcinációja.
- Életveszélyes lehet a befagyott tavak és egyéb állóvizek jegére menni
- Virágautomatából is vásárolhatunk vágott és cserepes virágot Zentán

védőoltás
koronavírus
Ana Brnabić
iskolakezdés
Pintér Attila
Siniša Mali
Pál Gajódi Olivér
Potápi Árpád János
Nemzetpolitikai Államtitkárság
közlekedésbiztonság
tüzelőanyag
virágautomata
tél
Szalai Attila
Szijjártó Péter
Aleksandar Vučić

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.