Ugrás a tartalomra

Híradó – 2021.02.02. 20.00h

2021.02.02
20:31
2021.02.02
21:21
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Csaknem félmillió ember vette fel eddig a koronavírus elleni védőoltást Szerbiában. A szabadkai oltóponton is folyamatos a vakcináció.
- Orbán Viktorral tárgyalt Budapesten Pásztor István. A magyar kormányfő és a VMSZ elnöke a koronavírus-járványról és a régiófejlesztésről is egyeztetett.
- Megkezdték a megemelt nyugdíjak kifizetését Szerbiában. Egy átlagnyugdíjas csaknem 1700 dinárral kap többet, mint korábban.
- Tavaszias és gyakran csapadékos idő lesz a hét hátralévő részében.
- Ösztöndíjjal támogatja a hiányszakmákat tanuló diákokat Magyarkanizsa önkormányzata.
- Vajdasági születésű labdarúgót igazolt a Milan. A mindössze 17 éves Kerkez Milosért magánrepülővel érkeztek az olaszok.

Híradó
koronavírus-járvány
koronavírus elleni védőoltás
Dr. Srđa Janković
Pásztor István
VMSZ
Orbán Viktor
Siniša Mali
nyugdíjemelés
drágulások
György István
Szputnyik V vakcina
Juhász Lassú Kornélia
hiányszakma
Bagány Ágnes
Önálló Vállalkozók Egyesülete
Homolya Ákos
fakivágás
Cseszkó Mónika
véradási akció
Palicsi Állatkert
barnamedve
Kerkez Milos
Novak Đoković
tenisz ATP Kupa

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.