Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó – 2022.04.13. 17.30h

2022.04.13
18:26
2022.04.13
18:53
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Rekord ára lehet idén a napraforgónak. Az ukrán-orosz háború miatt ugyanis az ottani termés mennyisége és minősége is kérdésessé vált. A vajdasági gazdák most minden eddiginél nagyobb területen vethetnek napraforgót.
- A takarmányárak is jelentősen megemelkedtek. Hiába van viszonylag magas felvásárlási ára a sertésnek, a gazdák költségei is a duplájára növekedtek.
- Tüntettek a szerbiai piacosok Belgrádban. Az árusok az adómemóriás pénztárgépek használati kötelezettségét ellenzik.
- Nem csitulnak a harcok Kelet-Ukrajnában. Az orosz erők folytatták a légi támadásokat Harkov, Mariupol és Zaporizzsja térségében.
- Folyamatos a migránsok jelenléte észak-vajdaságban. A szerb rendőrök ugyan begyűjtik és elszállítják őket, de a bevándorlók gyorsan visszatérnek.
- Kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából a címvédő Chelsea és a Bayern München is.

napraforgó
Rihter Franjo
takarmány
tüntetés
orosz-ukrán háború
légvédelem
Aleksandar Vučić
drón
koronavírus
illegális bevándorlók
Grabovac Beáta
Toldi Éva
Zoran Milošević
tartományi titkárság
Horváth Hilda
Horgosi Művelődési Ház
Chelsea
Bayern München
Spartacus röplabda

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.