Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hitünk 2019.05.02.

2019.05.02
19:19
2019.05.02
20:04
Forrás
Pannon RTV
Vallási műsor

Hamarosan befejeződik a visszaszármaztatott nagybecskereki leánynevelő intèzet felújìtása, valamint nemrègiben bemutatták Kórizs Jòzsef Szilárdy János lelkèszről szóló könyvèt. Követkető műsorunkban az adorjáni plèbánost ès a helyi templom törtènetèt is megismerhetik.

Hitünk
leánynevelő intèzet
Kórizs Jòzsef
Szilárdy János
Adorján
templom

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.