Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hitünk - 2021.07.04.

2021.07.04
15:03
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

A törökkanizsai Szent György templomban több újdonság is történt az elmúlt időszakban, nemrégiben az oltár is megújult, valamint Székely Bertalan Szent György-oltárképét is restaurálásra került. Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125. évi fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot június közepén ökumenikus istentisztelettel ünnepelték meg a hívők.

Hitünk
Szilágyi Dénes István
Kozma Zoltán
Kiss Igor
Korhecz Pap Zsuzsanna
Silling Léda
Sóti János
Szent Györg templom
Újhelyi Nándor

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.