Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hitünk - 2021.07.18.

2021.07.18
17:32
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

Bemutatkozott Fazekas Ferenc, a szabadkai Szent György-templom új plébánosa. A korábban Topolyán tevékenykedő pap helyére a szabadkai Munkás Jézus templom plébánosa, Szakály József került. Bérmálkozást tartottak Torontálvásárhelyen a római katolikus templomban. A misét a nagybecskereki megyéspüspök Német László celebrálta. Hodosy Imrére, a Szerbiai Református Keresztyén Egyház 3. püspökére emlékeztek Bácsfeketehegyen. Az esemény istentisztelettel kezdődött a helyi református templomban.

Hitünk
Fazekas Ferenc
Szakály József
Németh László
Orosz Attila
Hodosy Imre

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:03, Frissítve: 22:18

2700 fertőzött az észak-bácskai körzetben

Egy hét alatt több mint 25 százalékkal emelkedett az aktív koronavírus-fertőzöttek száma az észak-bácskai körzetben - mondta a Közügyekben dr. Bohucki Nebojsa. Egyre többen kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre is.
20:46, Frissítve: 21:54

Sofőrhiány van Szerbiában

Egyre nagyobb gondot okoz a világban és Szerbiában is a sofőrhiány. A szakértők szerint az egyik probléma, hogy minden harmadik sofőr hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt és gondok lehetnek az utánpótlással.
18:25

Katonai puccs Szudánban

Szudánban totális katonai puccs zajlik, amelyet a népnek meg kell akadályoznia, a hadsereg őrizetbe vette a kormány legtöbb tagját és több kormánypárti pártvezetőt - közölte az ország tájékoztatási minisztériuma.
18:17

Telefonon egyeztetett Johnson és Putyin

Telefonos megbeszélést tartott az egy hét múlva Glasgowban kezdődő nemzetközi klímacsúcsról és a kétoldalú kapcsolatokról Boris Johnson brit miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskolával szemben, miután annak kedden a reggeli órákban nekihajtott a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat autóbusza.