Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hitünk – 2021.08.01.

2021.08.01
15:48
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

A katolikus női szerzetesrendek közül Bánátban a Miaszonyunkról nevezett Szegény Iskolanővérek rendje hagyott mély nyomot. Egykor több, mint hatvan iskolanővér szolgálta a bánáti katolikus híveket, ma négyen vannak.
Kis alapterületű, de a vallás megélésében annál nagyobb horderjű tempolom magasodik Völgypart központjában. Az Egek Királynője római katolikus templom történetébe Molnár József, volt plébános enged betekintést.

Hitünk
Rácz Mária Gizella
Molnár József
Sárközi Matild
Kormos Erika

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően