Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hitünk – 2021.08.01.

2021.08.01
15:48
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

A katolikus női szerzetesrendek közül Bánátban a Miaszonyunkról nevezett Szegény Iskolanővérek rendje hagyott mély nyomot. Egykor több, mint hatvan iskolanővér szolgálta a bánáti katolikus híveket, ma négyen vannak.
Kis alapterületű, de a vallás megélésében annál nagyobb horderjű tempolom magasodik Völgypart központjában. Az Egek Királynője római katolikus templom történetébe Molnár József, volt plébános enged betekintést.

Hitünk
Rácz Mária Gizella
Molnár József
Sárközi Matild
Kormos Erika

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Szurkolók csaptak össze Belgrádban

Éjfél körül tömegverekedés tört ki Belgrádban. Mintegy 40 szurkoló csapott össze a Gandijeva utcában. Két 30 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállítottak a katonakórházba, de gyerekek is megsérültek, köztük egy 12 és egy 16 éves fiú is.
18:19, Frissítve: 20:23

Reök Iván nyomában

100 éve hunyt el Reök Iván vízügyi mérnök, királyi főmérnök, a szegedi Reök-palota építtetője, tulajdonosa, földbirtokos, aki Szeged és Horgos életében is nagy szerepet játszott.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.