Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hitünk - 2021.09.26.

2021.09.26
17:32
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

Visszakerült a helyére az az emlékkereszt, amelyet tizenhét évvel ezelőtt a törökbecsei Aracs 95 Polgárok Egyesülete jóvoltából állítottak az 1551-es, a törökök ellen vívott csatában Becse várát védők tiszteletére. A 226 éves adai Szentháromság Plébánia hittantermét és udvarát egy egész hétvégére népes gyermeksereg vette birtokba, itt tartották ugyanis az első ének- és hittantábort a szintén Szentháromság nevet viselő gyermekkórus ifjú tagjainak. Szent Ágoston-napi ünnepséget tartottak Tóthfaluban az érdeklődők előadásokon és hálaadó szentmisén is részt vehettek. A Keresztény Értelmiségi Kör által megszervezett találkozón Világos Miklós moholi plébános tartott előadást.

Hitünk
Szilágyi Edit
Világos Miklós
Szent Ágoston napja
Szabó Károly
Szungyi Károly
emlékkereszt
Szentháromság Római Katolikus Plébánia
hittantábor
Szabó László
Korenchy László
Link Lajos

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:53, Frissítve: 17:28

Élő könyvtár az óbecsei Than Emlékházban

Második alkalommal szerveztek élő könyvtárt az óbecsei Than Emlékházban: a rendezvényen az élő könyveket diszkriminált, sérült vagy egyéb hátrányos helyzetben élő gyerekek és felnőttek személyesítették meg.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.