Ugrás a tartalomra

Hitünk - 2021.09.26.

2021.09.26
17:32
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

Visszakerült a helyére az az emlékkereszt, amelyet tizenhét évvel ezelőtt a törökbecsei Aracs 95 Polgárok Egyesülete jóvoltából állítottak az 1551-es, a törökök ellen vívott csatában Becse várát védők tiszteletére. A 226 éves adai Szentháromság Plébánia hittantermét és udvarát egy egész hétvégére népes gyermeksereg vette birtokba, itt tartották ugyanis az első ének- és hittantábort a szintén Szentháromság nevet viselő gyermekkórus ifjú tagjainak. Szent Ágoston-napi ünnepséget tartottak Tóthfaluban az érdeklődők előadásokon és hálaadó szentmisén is részt vehettek. A Keresztény Értelmiségi Kör által megszervezett találkozón Világos Miklós moholi plébános tartott előadást.

Hitünk
Szilágyi Edit
Világos Miklós
Szent Ágoston napja
Szabó Károly
Szungyi Károly
emlékkereszt
Szentháromság Római Katolikus Plébánia
hittantábor
Szabó László
Korenchy László
Link Lajos

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:33, Frissítve: 07:18

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.